torsdag 17 december 2009

Gasen i botten. UNG OCH KÅT MED EBBA G.
Lite världens (synd att det redan är ett hål i plånkan) och sen lite Hugo och Zackarias. Det blir nog bra. Kanske ut imorgon också och kanske lördag med, tydligen. Pengar är ett senare problem. Jag har ju faktiskt bara två julklappar kvar att köpa, Filips och storebroders... Är det okej om ni får varsin trisslott?




3 kommentarer:

  1. ameeeeen gissa dååååå18 december 2009 kl. 05:24

    Aee du får ursäkta att jag troligtvis ses som en stalker av din blogg nummera och med relativt höga odds vinner flest kommentarer. Anledningen är väl så enkel att jag, trotts en skeptisk syn på bloggvärlden, gillar din blogg även om stundtals dålig uppdatering. Det jag vill komma fram till är egentligen bara att jag instämmer till fullo med föregående skribent. Nu ska jag lämna dig i fred

    SvaraRadera
  2. Tack så jättemycket! Ni är ju också världens sötnosar! :) Natta, jag hoppas du ska ut ikväll för det ska jag och Sara också hörde jag... eller? Allvarligt Sara, du måste ut och dansa WAMBALAIA, WAMBALIA, med mig! Sviker du mig nu, har du svikit mig 3 fredagar i rad och det är fan inte shyst... inte nånstanns.

    SvaraRadera